TILMELD DIG FOREDRAG OG WORKSHOP HER:

Forfatter til bogen “Nye perspektiver på sundhed” Victor Acquista kommer og besøger Danmark og ID Academy.

Læge og forfatter, Victor Acquista, tilbyder en unik måde at kortlægge dit helbred på, der giver dig overblik og forståelse til at bearbejde dine udfordringer og nyde dine fortrin. En kortlægning, der skaber balance i hele dit liv. Dette kort kan være din vej til større livskvalitet og – i sidste ende – et bedre helbred.

Selv om Victor Acquista har arbejdet som praktiserende læge i mange år løfter han blikket fra den traditionelle medicinske tilgang til mennesket og inddrager, hvordan sindet, ånden og vores omgivelser også påvirker vores krops helbred. Det er en meget kraftfuld og effektiv tilgang han når frem til, og han kommer ind på, hvordan motivation, afhængighed, relationer til andre mennesker, tilgivelse, sorg, pessimisme/optimisme og stresshåndtering påvirker os. I det hele taget afspejler Acquista en dyb forståelse for, hvordan hele menneskets helingssystemet fungerer.

Inspireret af Ken Wilber og Elliott Dachers integrale livssyn har Victor Acquista skrevet en bog, der opfordrer til handlinger, som øjeblikkeligt højner ens vitalitet og reducerer sygdomssymptomer. Og handlingerne er slet ikke svære at udføre. Alle, der blot er nysgerrige kan være med.
Bogen, der hedder “Nye perspektiver på sundhed” anvendes både på ID Academy’s Psykoterapeut Uddannelse og Lifecoach Uddannelse.

Det unikke ved Acquistas tilgang er, at den tillader, at man tager alle stressfaktorer – ydre som indre – i betragtning, og kan vurdere, hvordan de påvirker vores generelle sundhed. Og det er en gave, der faktisk giver os større mulighed for selv at have indflydelse på vores helbred. Vores valg kommer pludselig på linje med traditionel medicin i en helingsproces. Og som Victor Acquista siger: Jo mere vi prøver at forstå vores liv, des mere oplyst et grundlag kan vi altså træffe vores valg på.