Tusind tak til min lokale helsekostbutik og Sjælevarmeren fra Søbogaard for at sætte prikken over i’et på dagens kolde skovtur. 🙂 Det er næsten 5 år siden jeg blev afhængig af denne dejlige for mig smertestillende drik til de dårligere perioder, som kan skaffes i de fleste helsekostbutikker. Jeg er dog begyndt at gøre den ekstra smertestillende med ekstra Cayennepeber, ingefær, chili og gurkemeje i større mængder sammen med fiske og hørfrøolie ved siden af. UHHMMM, det er bare mums for de gamle rygstykker. 😉 Eller hvis man bare af en eller anden grund pludselig får det koldt er der heller ikke noget bedre end at have en flaske SØBOGAARD SJÆLEVARMER ved hånden som selvfølgelig skal nydes rygende varm. 🙂 Indeholder: bl.a. solbær, kirsebær, blåbær, ribs og ingefær. Kan købes i helsekost butikker i Danmark. Se mere info fra Søbogaard her:

Goe gamle Kim stod for musikken. 🙂

For god ordens skyld har jeg ingen økonomiske interesser i Søbogaard, men er glad hvis jeg bare kan hjælpe andre med at få det bedre. 🙂