Velkommen til en helt unik klinik for fysioterapi og sundhed.
Ud over traditionel fysioterapeutisk behandling og træningsvejledning, tilbyder vi en helt unik behandlingsmetode til discusprolaps, som har vist rigtige gode og hurtige resultater – især i forhold til de lidt mere komplicerede tilfælde hvor der også kan være modic-forandringer.

Qure Sundhedsprofil giver dig en grundig undersøgelse af din sundhed, og vi kommer med enkle tips til hvordan du kan få en bedre livskvalitet.
På Qure Fysioterapi har alle behandlere et kristent livssyn og “social awareness” er en del af konceptet.

Har du ischias smerter eller discusprolaps og fået at vide at du bare skal træne fordi du skal styrke din ryg for at få det bedre? Hvad ville du tænke, hvis du tog din bil til værkstedet fordi bremserne hænger, og du får tilbudt en større motor? Ville det løse dit problem?
Smerter og øget styrke hjælper ikke nødvendigvis på tilstanden. Manglende styrke giver nemlig ikke smerter. Men nedsat cirkulation i et område giver smerte.
Hvis du kan forbedre cirkulationen i et område kan du mindske smerten. Derfor bør al smertebehandling ikke handle om øget styrke og stabilitet, men øget cirkulation og mobilitet.

Qure Fysioterapi tilbyder et unikt behandlingskoncept til diskusprolaps, ischias og lave lændesmerter, hvor vi i stedet for at fokusere på styrke og stabilitet giver øget cirkulation og mobilitet højeste prioritet. I stedet for en “kraftigere motor”, giver vi “bremserne” den “smøring” de har brug for. Og det virker!

Henrik Pedersen, som selv har haft flere svære diskusprolapser, har udviklet denne behandlingsmetode, som har vist sig at være intet mindre end revolutionerende i forhold til behandling af rygsmerter. Både læger og andre rygspecialister har prøvet behandlingen på egen krop og har været overvældede over resultaterne. Henrik har brugt denne simple behandlingsform til patienter gennem mange år med ekstremt gode resultater. Også til patienter, der har været opgivet af andre behandlere. Dette koncept kommer til at være vores varemærke!

Vi glæder os til at se dig!

Qure Fysioterapi
Vesterbrogade 14, st.th
1620 København V
info@qure.nu
www.qure.nu
Tlf. 333 2 7777