Opel Astra Sports Tourer har allerede inden lanceringen i Danmark vundet to fornemme priser, nemlig priserne for Årets Bil 2016 i både Danmark og Europa. Bliv klogere på en helt ny Opel Astra Sports Tourer og få information om alt fra bagagerum til de nye ECOTEC®-motorer.

Endelig er en helt ny Opel Astra Sports Tourer landet i Danmark, og derfor inviteres du til premiere på den nye Astra Sports Tourer den 16.-17. april fra kl. 11-16. Til vort Åbent Hus, hvor en helt ny Opel Astra Sports Tourer vises frem, kan du med egne øjne se og opleve en helt ny Opel Astra Sports Tourer.

Læs mere om Astra Sports Tourer her, og få information om Opel Astra Sports Tourers banebrydende design og fantastiske køreegenskaber:

Astra Sports Tourer er en helt ny, lettere konstruktion med mere plads i kabinen, mere sikkerhedsudstyr, nye motorer og ny arkitektur. Opel Astra Sports Tourer er skræddersyet til at gøre din hverdag mere komfortabel med sin kombination af atletisk design og praktiske egenskaber som f.eks. den generøse bagagekapacitet. Den nye Opel Astra Sports Tourer er allerede kåret til ”Årets Bil i Europa 2016” og ”Årets Bil i Danmark 2016”, og vi er derfor sikre på, at en helt ny Opel Astra Sports Tourer vil skabe en masse glæde for både dig og din familie.

Har du lyst til at prøvekøre en helt ny Opel Astra Sports Tourer? Du har muligheden for at prøvekøre en helt ny Opel Astra Sports Tourer hos din lokale Opel Forhandler. Book en prøvetur her, og prøvekør en helt ny Opel Astra Sports Tourer:

Du har også muligheden for at blive kontaktet angående en helt ny Opel Astra Sports Tourer. Skriv blot dine kontaktoplysninger her, og vi vil kontakte dig vedrørende en helt ny Opel Astra Sports Tourer:

ASTRA SPORTS TOURER – INFO OM EN HELT NY OPEL ASTRA SPORTS TOURER
I den nye Opel Astra Sports Tourer er det let som en leg at laste bagage. Opel Astra Sports Tourer har nemlig et stort bagagerum (540-1.630 liter), så der er plads til hele familiens bagage, og så har den mulighed for intelligent bagklap, der kan åbnes ved at stikke foden ind under bagkofangeren – og lukkes igen på samme måde. Desuden har Opel Astra Sports Tourer de samme velkendte innovationer som Astra 5-dørs, hvilket inkluderer innovationer som nye ECOTEC®-motorer, IntelliLux LED Matrix-forlygter og ventileret førersæde med massagefunktion.
Samtidig med dette er prisen på en helt ny Opel Astra Sports Tourer superskarp – en helt ny Opel Astra Sports Tourer fås nemlig fra kun 208.000 kroner eller fra 2.795 kr./mdn. i privatleasing.

Som nævnt blev Opel Astra Sports Tourer kåret som Årets Bil 2016 i Danmark og Europa. Hør, hvorfor den nye Opel Astra Sports Tourer vandt:

Lyder en helt ny Opel Astra Sports Tourer, som en bil for dig og din familie? Endelig er den helt nye Opel Astra Sports Tourer blevet lanceret i Danmark. Ønsker du at opleve en helt ny Opel Astra Sports Tourer tæt på, så holder vi som nævnt Åbent Hus fra den 16.-17. april.

Følg Opel på de sociale medier og få løbende information om den nye Opel Astra Sports Tourer, og vores mange andre Opel-modeller:
————————————————-
Følg os på Facebook og få det nyeste fra Opel:

Følg os også på Instagram, og se flotte billeder:

————————————————-

Er en helt ny Opel Astra Sports Tourer din drømmebil? Hvis en ny Opel Astra Sports Tourer er din drømmebil, så vil du uden tvivl elske denne playliste, som er spækket med videoer omhandlende Opel Astra Sports Tourer: