REMA 1000 og kokken viser denne gang, hvordan du kan stege en lækker og saftig laks! Kokken guider dig selvfølgelig igennem hele processen, og viser hvordan det færdige resultat kommer til at se ud!

Hos REMA 1000 har vi en holdning, og omkring fisk går vi meget op i, at det er bæredygtigt! Det gør vi fordi, at vi ellers risikerer at være med til at mange af de forskellige fiskearter uddør — og det vil vi ikke! Derfor har vi indledt en dialog med Greenpeace, hvor der bl.a. er kommet følgende ændringer:
– Vi fanger ikke længere torsk i Østersøen, men i stedet i Atlanterhavet.
– Vi sælger ikke længere ål, da det ikke har været muligt at finde en bæredygtig process omkring fangsten, ligesom haj, sværdfisk og marlin.

Vi arbejder derfor kun sammen med seriøse leverandører, der altid kan dokumentere fangstmetode og område, samt det latinske navn på fisken.
På vores store madunivers på YouTube kanalen og vores hjemmeside kan du finde rigtig mange opskrifter — både, hvor du kan bruge din nye viden om stegt laks, men også opskrifter med rigtig mange andre typer fisk, f.eks. torsk og rødspætter. Der findes selvfølgelig også massevis af opskrifter, der ikke indeholder fisk, så uanset hvad du har lyst til, kan vi klart anbefale at gå på opdagelse i det store madunivers — og så inkluderer vi endda trin for trin vejledning til opskrifterne samt fulde ingredienslister hver gang!

Lidt om REMA 1000:
REMA 1000s historie begynder i Norge, for mere end 60 år siden. Nu er det mange år siden, og REMA 1000 er gået fra en lille købmandsbutik, til i 2012 for 72 milliarder og beskæftigede omkring 34.000 mennesker. Det er vore stærke værdier og vort værdigrundlag, der driver os.

Der er en helt specifik grund at REMA 1000, hedder det vi hedder. I REMA’s første år havde man et vareprogram på mellem 500 og 600 varenumre. Men for at kunne leve op til kundernes behov, så valgte man hurtigt, at sortimentet skulle være endnu bredere. I 1980 voksede vareprogrammet derfor til 1000 varenumre. Og så fik dagligvarekæden det navn, som i dag er kendt og anerkendt i hele Skandinavien, REMA 1000.

I 1994 åbnede den første REMA 1000 butik i Danmark. Og siden er det blevet til mange butiksåbninger på dansk grund, så der i dag er flere end 250 danske REMA 1000 butikker. Målet er, at der inden for en årrække er 300 REMA 1000 butikker i Danmark.
Vi håber, at du nu kan stege den perfekte laks, og at du har fundet en omgang lækkert tilbehør i mad universet! Vi ses næste gang!