Opel Astra er blevet kåret som Årets Bil i Danmark 2016 af MKD (Motorjournalisternes Klub Danmark). Den nye Astra var i et meget stærkt felt bestående af Volvo XC90, Mazda CX-3, Jaguar XE og Audi A4, og derfor var det flot at Opel Astra løb med sejren. Hør, hvorfor Den nye Astra blev kåret som årets bil 2016 i denne video!

Torsdag den 26. november 2015 blev Opel Astra kåret som Årets Bil i Danmark 2016 af MKD, som står for Motorjournalisternes Klub Danmark. Men hvorfor blev Den nye Astra kåret som Årets Bil i Danmark 2016? Det skyldes blandt andet at Opel Astra var den mest folkelige af bilerne, og at Opel Astra kommer med hård konkurrence til den lidt større mellemklasse, som er blevet mere aktuel de senere år i forbindelse med nedsætning af registreringsafgiften.

BOOK EN PRØVETUR: Kunne du tænke dig at prøvekøre Den nye Astra? Så book en prøvekørsel og mærk Opel Astras innovative ingeniørkunst fra Tyskland. Book din prøvetur her:

Det er med god grund at Den nye Astra fik titlen som Årets Bil i Danmark 2016. Den nye Opel Astra er nemlig designet i et sportsligt og enkelt udtryk med tilhørende innovativt udstyr, som kun ses i de dyrere prisklasser. Med blandt andet IntelliLux LED Matrix-forlygter, ventileret førersæde med massagefunktion og sofistikerede assistancesystemer udfordrer Opel Astra luksusklassen. Læs mere om Den nye Astras banebrydende ingeniørkunst her:

Da Opel Astra vandt den fornemme titel som Årets Bil i Danmark 2015 var Opel Astra oppe imod fem hårde finalister, hvoraf bilmærkerne Volvo, Mazda, Jaguar og Audi kan nævnes. Konkurrencen blev kåret af MKD (Motorjournalisternes Klub Danmark) og Mikkel Thomsager, chefredaktør for Bil Magasinet og formand for MKD, fortæller at årsagen til, at Opel Astra vandt skyldtes at Opel Astra er den mest folkelige af bilerne samtidig med at Den nye Astra tilbyder alle de ting, som konkurrenterne tilbyder, dog til lidt billigere priser.

OM DEN NYE ASTRA
Den nye Astra sætter nye standarder inden for tysk ingeniørkunst, hvilket skyldes bilens mange innovative funktioner, som oftest kun ses i luksusklassen.
Med meget mere indvendig plads i den nye Opel Astra er den nye bil fra Opel perfekt til familier, og med blandt andet IntelliLux LED Matrix-lygter og Opel Eye, får du en meget mere sikker og afslappet kørsel.
Udover at få en mere sikker og afslappet kørsel med Den nye Astra, får du med bilens wellness-sæder også maksimal komfort og med førsteklasses infotainment kan du nemt bruge din smartphone eller tablet i bilen.

PRIVATLEASING AF OPEL ASTRA
Du kan privatlease den nye Opel Astra fra kun 2.695 kr./md. med en udbetaling på 9.995 kr. Med den nye Opel Astra får du en bil spækket med innovationer, hvilket blandt andet inkluderer nye ECOTEC-motorer, IntelliLux LED Matrix-forlygter og ventileret førersæde med massagefunktion.
Hvis kunne tænke dig at vide mere om Opel Astra før du privatleaser den, kan du dykke ned i denne playliste på vores YouTube-kanal:

FØLG OPEL PÅ DE SOCIALE MEDIER:
————————————————-
Følg os på Facebook og få det nyeste fra Opel:

Følg os også på Instagram, og se flotte billeder:

————————————————-

Få tips og tricks til dine bildæk! I denne video, præsenteret af Opel, kan du få tips og tricks til, hvordan du kontrollerer dine dæk samt dit dækmønster. Bliv klogere her: