Se her, hvordan du laver fisk i ovnen på 20. min og få tips til, hvordan du nemt får lavet fisk 2 gange om ugen. Du kan også finde 20 gode opskrifter, der tager under 20 min. at lave, på

Mange familier får ikke spist nok fisk, fordi de ikke ved, hvordan de skal tilberede fisken, og tænker, at det er besværligt. Det er roden til meget dårlig samvittighed, fordi vi alle godt ved, at fisk er sundt og indeholder vigtige vitaminer og fedtstoffer. Men fisk kan sagtens være ultra nemt at lave, hvis man bare har en god nem opskrift, der retter sig mod madlavning på 20. min. eller kortere tid.

Fisk er noget af det sundeste, man kan servere for familien, og det behøver ikke at tage mere end 20 min. at lave. Desuden er det nemt at få fat på god fisk i Danmark, og fisk er nemt at spise – det er aldrig sejt. Desuden er fisk ofte på tilbud, og der er masser af retter, som kan laves på 20 minutter eller derunder.

Husmor og blogger Alicia Thunbo Ilskov, der selv er opvokset i en fiskerfamilie i Hvide Sande, laver selv mad 2 gange om ugen til sin familie. I videoen viser hun dig, hvordan du kan lave fisk i ovnen på 20 min ekstremt nemt. Hun deler samtidigt sine tips til, hvordan du får inspiration til andre nemme fiskeretter, så du kan sikre dig, at familien får fisk mindst to gange om ugen.

En undersøgelse viser, at hver 4. familie ville lave flere fisk, hvis de kendte nogle fiskeopskrifter. Derfor har Glyngøre udviklet 20 fiskeopskrifter, der kan laves på 20 min. eller derunder. Alle opskrifterne har flotte og lækre billeder, der viser, hvordan retten ser ud, og inspirerer dig til at få lavet nemme og hurtige fiskeretter derhjemme. Find dem på