Della havde fået lavet en triple bypass operation, og hendes mand sad i rullestol. Deres helbred var faldet så meget fra hinanden, at Della var på 14 forskellige typer medicin, og hendes mand ikke længere kunne tage sine sokker på selv. Efter en radikal kostændring er alt dette dog nu fortid, og i dag tager Della ikke længere noget medicin. Hendes mand kan gå igen og har forladt rullestolen, og de ting de har overvundet er intet mindre end fantastiske.

Download min gratis ‘Kom I gang guide’:
Hjemmesiden og coaching
Facebook:
Instagram:
Snapchat: fruitylou1
Forum:

—————————
OM LOUISE KOCH
—————————-

Louise Koch er både coach, foredragsholder, forfatter, TV journalist og festival arrangør. Hun var tidligere selv meget syg, men har helbredt sig selv vha. en omfattende kost- og livsstilsændring ud fra naturlige principper. Louise har skrevet de to mest omfangsrige bøger om naturlig helbredelse og raw food retningen 80/10/10, der er udgivet i Skandinavien. Bøgerne hedder Naturligt Rask del 1 og 2, og dertil kommer tre e-bøger inden for samme emne.

Louise er certificeret coach med mange års erfaring i helbredsforbedringer vha. både mentale, praktiske og kostmæssige ændringer. Endvidere er hun kvinden bag den store internationale Fresh Food Festival, der afholdes i Danmark hver sommer , samt det danske raw food forum . Hendes ‘Kom i gang guide’ har været downloadet mere en 4.000 gange, og hun har været i medierne adskillige gange med sin historie, herunder i Hendes Verden, Ekstra Bladet, BT og TV2 nyhederne. Louises engelske Youtube kanal har mere end 10.800 abonnenter, og hendes mest populære engelske Youtube video har været set mere end 2,2 million gange.
Læs mere om Louise Koch her:

———————————-
LÆR MERE OM KOSTEN
———————————–

Bog: Naturligt Rask – Livsstilen:

Bog: Naturligt Rask – Alt om kosten:

Ebog: Grønne smoothies ebog:

Ebog: Sunde raw food opskrifter:

Få Louises gratis ‘Kom i gang guide’:

For ENGLISH see: