Hjemmelavet fiskefars med torsk – se opskriften her:

Det er vildt nemt at lave en fiskefars fra bunden. Lav en helt klassisk variant, thaideller eller tilsæt dine favoritkrydderier.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift |

Opskrift – 4 personer

Ingredienser:
600 g torskefilet
1 æg
1 spsk. fiberHUSK eller 3 spsk. mel
½ dl mælk
1 tsk. salt
Friskkværnet peber
Smør og/eller olie til stegning

Sådan gør du:
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og kør maskinen, indtil fisken er hakket fint, og alt er blandet til en fars. Undlad salt, hvis du vil lave asiatiske fiskefrikadeller. Stil farsen til side i køleskabet. Lad den gerne stå en time, inden du steger fiskefrikadellerne.

Links:
Følg os på facebook
Følg os på instagram
Følg Emma Martiny’s blog her