Det behøver ikke at være besværligt at lave fisk. Denne ret er nem og hurtig, og den smager henrivende. Retten består af fiskefrikadeller med og dildsauce, serveret med ægnudler, sesam og sukkerærter. Se video-opskriften her, eller læs opskriften her:

TIP: Hvis du ikke bryder sig om stærk mad, eller hvis du serverer retten til børn, kan andelen af jalapanos i fiskefrikadellerne halveres, eller de kan helt udelades.

TIP: Skal det gå ekstra hurtigt, kan du benytte færdig fiskefars til fiskefrikadellerne. Rør dem evt. sammen med dine yndlingskrydderier.

Mange familier får ikke spist nok fisk, fordi de ikke ved, hvordan de skal tilberede fisken, og tænker, at det er besværligt. Det er roden til meget dårlig samvittighed, fordi vi alle godt ved, at fisk er sundt og indeholder vigtige vitaminer og fedtstoffer. Men fisk kan sagtens være ultra nemt at lave, hvis man bare har en god nem opskrift. Denne ret med fiskefrikadeller er nem og hurtig, og så smager den henrivende. Perfekt som aftensmad til familien på en travl hverdagsaften!

For at lave fiskefrikadellerne, skal du bruge følgende:
1000 g torskefilet (eller lyssej, kulmule, rødspættefilet)
1 spsk. Salt
2 æg
1 løg (125 g)
50 g røde jalapenos (hot)
50 g smør

Tilbehør:
1 ps NemFisk Dildsauce
250 g ægnudler
30 g sesamfrø
125 g sukkerærter
2 forårsløg
2 lime
friske krydderurter
salt og peber

I videoen vises det, hvordan retten laves. Du kan dermed også se, hvor nemt og hurtigt den er at lave. Du skal blot blende alle fiskefrikadelle-ingredienserne sammen til en fars, forme fiskefrikadellerne og stege dem på panden i smør. Kog nudler og sukkerærter, opvarm dildsaucen, rist sesamfrø og anret det hele flot på en tallerken. Voilà – så er der serveret.
På udkig efter flere gode og nemme opskrifter med fisk i? Så tag et kig på Glyngøres store udvalg af lækre fiskeopskrifter

Om NemFisk Dildsauce:
Glyngøre NemFisk er et helt nyt sortiment af færdigtænkte retter, som gør det nemt at lave god fisk til hverdag. De forskellige produkter fra Glyngøre NemFisk er udviklet, så de passer perfekt til fisk. Produkterne har en dejlig mild smag, som hele familien kan lide, og de er naturligvis helt uden konserveringsmidler. De forskellige smagsvarianter gør det nemt for forbrugeren at variere sine fiskeretter. Der findes 4 varianter og en pose passer til 4 personer. Læs mere om saucerne her: