HALLO SMUKKE MENNESKER! 💁🏽 ÅBEN DENNE BOKS FOR INFORMATION OM VIDEOEN, EVT. LINKS, MIG, MUSIKKEN, MIN BLOG & SELL-OUT SHOP, KAMERAUDSTYR, SOCIALE MEDIER, KONTAKT MM. ELLERS MÅ I HAVE EN DEJLIG DAG OG TAK FOR I SÅ MED! 🌹

PROGRAMOVERSIGT:
3:17 – HVAD FOREGÅR DER I MEJERIINDUSTRIEN?
8:54 – MEDIERNES PÅVIRKNING.
13:58 – ER MEJERIPRODUKTER SUNDT FOR DIG OG DIT HELBRED?

► BLOGINDLÆG:

HEJ VENNER!
Denne uge bliver en fabelagtig uge, da jeg fra i dag af vil lave 7 afsnit af debathjørnet til på lørdag! Altså en DEBARHJØRNET SPECIAL! På søndag er det jo den 1. advent og der har jeg planlagt lidt godter til jer! Nu er debathjørnet en af de videoer der tager længst tid at redigere, så bær over med mig, hvis mine uploades først kommer sent om aftenen!
Om 8 dage får jeg forhåbentlig det sidste afsnit af debathjørnet tilbage, som er Musical.ly part 4!
I dag er emnet: Mejeriindustrien!
Der er så mange af jer der spørger hvorfor jeg har valgt kun at spise plantebaseret. Der er mange aspekter i det, men det der virkelig har fået mig til at sige: NEJ TAK, DET RØR JEG ALDRIG IGEN! Er det faktum er at det overhoved ikke er sundt på nogen måde at indtage hverken mejeriprodukter eller kød for den sags skyld. Hormoner fra andre dyr ændre din DNA og giver sig en masse sygedomme… Jeg føler mig løjet overfor af medierne og af lægerne. LÆS RESTEN AF BLOGINDLÆGGET HER:

► MIN BLOG & SELL-OUT SHOP:

HVER GANG JEG UPLODER EN VIDEO, SKRIVER JEG ALTID ET BLOGINDLÆG, HVOR I KAN FÅ MERE INFORMATION OM EMNET I VIDEOEN. HER INDGÅR ALLE DE LINKS OG BESKRIVELSER AF PRODUKTER, TØJ MM. SOM INDGÅR I EN VIDEO.

► MUSIK:

Park Bench – iMovie/Final Cut Pro

*ALLE SANGE I MINE VIDEOER KAN FINDES PÅ MIN SOUNDCLOUD:
ALLE SANGE I MIN SERIE: ‘MÅNEDENS FAVORITTER’, KAN FINDES PÅ SPOTIFY: @juliakobiaholm, UNDER PLAYLISTEN “FAVORITTER”.

► KONTAKT:

ER DU FRA ET FIRMA ELLER ER DU PÅ EN ELLER ANDEN MÅDE INTERESSERET I AT INDGÅ I ET SAMARBEJDE MED MIG, ELLER VIL DU GERNE SENDE ET DILEMMA IND TIL MIN SERIE ‘DEN UPERFEKTE BREVKASSE’, SÅ KONTAKT MIG PÅ MIN MAIL: juliakobia@gmail.com

► KAMERA & REDIGERING:

KAMERA: CANON EOS 600D
LINSE: TAMRON AF 18-200MM F/3.5-6.3 (IF) MACRO
MIKROFON: RØDE VIDEOMIC
TRIPOD: VELBON EX-530
REDIGERINGSPROGAM: FINAL CUT PRO

► HVEM ER JEG & SPØRGSMÅL JEG FÅR TIT:

NAVN: JULIA KOBIA HOLM
ALDER: 21 ÅR
NATIONALITET: JEG ER DELVIST HALVT FRA DANMARK & KENYA – SÅ JEG ER MULAT 🇩🇰🇰🇪
ER JEG FØDT I DANMARK: JA!
HØJDE: 1,73 CM
BOPÆL: NORDSJÆLLAND
FØDSELSDAG: 13/04-1995
HVORNÅR BEGYNDTE JEG AT SE YOUTUBE: SOMMEREN 2008
FØRSTE UPLOAD: 6/10-2015 (GAMLE KANAL)

LÆS MERE OM MIG PÅ MIN BLOG HER:

► SOCIALE MEDIER:

FACEBOOKSIDE: @juliakobia
INSTAGRAM: @juliakobia
SNAPCHAT: @juliakobiaholm
SOUNDCLOUD: @juliakobia
SPOTIFY: @juliakobiaholm
PINTEREST: @juliakobia
TWITTER: @juliakobia

► SUBSCRIBE TIL MINE YOUTUBE KANALER HER:

JUSTICE JULIA (ENGELSK):
JULIA KOBIA (DANSK):

ELLERS MÅ I HAVE EN FANTASTISK DAG! MANGE KNUS FRA JULIA! 🌹

xx