Se BODYOUTLET.NET video anmeldelse af LIVER CLEANSE fra GAT

Liver Cleanse – 60 Caps fra GAT er godt, gennemtænkt produkt som sikrer dig optimalt lever-helbred! Træner man på højt niveau, og spiser derefter, samt indtager de tilskud der er nødvendige, er en kombination som generelt sætter din krop på overarbejde. For at optimere din krops udnyttelse af de næringstoffer du indtager, og derved sikre optimale resultater, er det vigtigt at alt fungerer på højt niveau! Det gælder også din krops mulighed for at rense ud i systemet. Leveren er, sammen med nyrerne, de primært ansvarlige organer der sørger for at din krop holdes ren og med Liver Cleanse kan du nu give din lever en hjælpende hold, med at holde sig i absolut topform.

– Højt indhold af lever-optimerende planteekstrakter
– Sikrer optimalt fungerende lever, og derved optimalt fungerende rensesystem i kroppen
– Hjælper med at holde kroppen sund og velfungerende

Liver Cleanse er lidt af en genistreg, når det kommer til produkter som decideret handler om at fremme helbred og velvære. Det er vigtigt at man ikke undervurderer hvor essentielt det er, at ens organer fungerer og yder det absolut bedste, i henhold til din træning, dine resultater eller måske endda mangel på samme, såfremt man ikke allerede tager højde for det. Så giv din krop et boost på den sunde linje!

Velkommen til Skandinaviens førende webshop indenfor Kosttilskud, Trænings Tilbehør og Træningstøj

SE ALLE TILBUD

GRATIS FRAGT ved køb over 600,- læs mere

PRIS MATCH på vores sortiment, læs mere

Har du spørgsmål til valg af produkt, dosering eller anden vejledning på området, så hjælper vores kompetente Kundeservice med glæde – venligst kontakt Kundeservice via understående kontakt info:

TELEFON +45 36997066 alle hverdage fra 10:00-17:00

E-MAIL: info@bodyoutlet.net

ONLINE-CHAT alle hverdage 10:00 – 17:00 klik her