260 g malede mandler
40 g kokosmel
125 g rørsukker
70 g kakaopulver
½ tsk. (glutenfri) natron
250 ml Alpro kokos-risdrik
2 æg
1 appelsin
2 tsk. kokosmel til pynt

1. Forvarm ovnen til 180° C. Bland de tørre ingredienser i en stor skål. Rør med et piskeris for at fjerne alle klumper. Del æggene og tilsæt skiftevis æggeblomme og Alpro Kokos-risdrik i de tørre ingredienser. Rør til massen er jævn.
2. Pisk æggehviderne til de er stive og fold dem forsigtigt ind i massen indtil du har en fast og fugtig dej. Hæld dejen i en smurt bradepande (eller brug bagepapir).
3. Bages i 30-35 minutter. Efter 30 minutters bagning vil kagen stadig være cremet, hvis du bager den længere vil kagen være mere tør.
4. Riv appelsinskallen. Tag kagen ud af ovnen og lad den afkøle før du skærer i den. Skær så kagen i pæne stykker, arranger dem på et fad og pynt med appelsinskal og kokosmel.