Nemme aftensmad opskrifter til dig – REMA 1000 har lavet nemme aftensmad opskrifter. Lav lækre krebinetter med coleslaw og salat. Aftensmad opskrifter kan hurtigt blive en drøj omgang, men det vil REMA gerne lave om på. Lyn krebinetter med coleslaw og grøn salat tager kun 20 minutter at lave. Vi kalder det nemme aftensmad opskrifter og vores aftensmad opskrifter er lækre, nemme og fulde af smag.

SMAG PÅ TINGENE
Noget af det vigtigste ved madlavning er, at du smager på maden, imens du laver den. Hvis du ikke smager på dine krebinetter og coleslaw, hvordan kan du så forvente, at dine gæster får lyst? Når du smager på tingene i vores aftensmad opskrifter, vil du også bedre kunne ramme de gode smage helt præcist, så din mad kommer til at smage helt perfekt. Blandt andet er coleslaw nemt at lave, men coleslaw er samtidig en delikat blanding af ingredienser. Hvis du ikke smager og smager, vil du kunne risikere, at din coleslaw ikke smager, som en coleslaw skal, og dermed kommer dine krebinetter heller ikke til sin ret.
Aftensmad opskrifter kan du nemt finde inde på REMA 1000’s hjemmeside, og du kan samtidig lave en indkøbsliste, du kan printe med det samme. Det er altså både nemt og hurtigt med aftensmad opskrifter fra REMA 1000:

AFTENSMAD OPSKRIFTER: KREBINETTER, COLESLAW OG GRØN SALAT
Til krebinetter med coleslaw og salat til fire personer skal du bruge:

Lyn krebinetter:
1 pakke hakket svine- og kalvekød, 1 dl sesamfrø, ½ bundt timian og smør.

Coleslaw:
¼ hvidkål, ¼ selleri og 2 gulerødder.

Dressing til coleslaw:
4 spsk. creme fraiche 38%, 250 g mayonnaise, 1 spsk. sød chilisauce, 1 spsk. sesamolie, 1 spsk. dijonsennep og saft fra ½ citron.

Grøn salat:
1 bundt grøn salat, frisk oregano, 3 spsk. sesamolie, saften fra ½ citron og 1 spsk. sesamfrø.

Følg REMA 1000 på de sociale medier:
—————————-
Like os på Facebook:

Følg os på LinkedIn

Plus os på Google+

——————
SMØR, SMØR, SMØR, SMØR OG MERE SMØR – OG SÅ ALLIGEVEL IKKE!
Hvis du allerede har set vores aftensmad opskrifter videoer, så har du både set og hørt Per Thøstesen synge ”smørsangen”, som han fandt på i selve videoen. ”Smør, smør, smør, smør” og ”smag, smag, smag, smag, smag”. Du giver dine krebinetter smag, når du øser smør over dem til sidst i tilberedningen – det behøver du dog ikke gøre med din coleslaw, da den er pakket med god og lækker smag allerede takket være ingredienserne i vores aftensmad opskrifter generelt – og smør vil nok ødelægge en coleslaw mere end den vil gavne. Krebinetter elsker smør, og de fleste elsker krebinetter stegt i smør. Derfor er coleslaw en rigtig god gang tilbehør til dine krebinetter, da det balancerer måltidet, og de fleste aftensmad opskrifter generelt, så du får alle smagene, når du spiser dine krebinetter og coleslaw samlet.
Du kan eksempelvis lave en lækker coleslaw, og bruge resterne til sliders eller lækre pitabrød med kylling i karry:

HVORFOR TIMIAN SAMMEN MED FEDTSTOFFET TIL KREBINETTER?
Der findes en rigtig god forklaring på hvorfor Per lægger timian på panden med hans krebinetter. Timianen giver fedtstoffet smag, som så giver de krebinetter der steger i fedtstoffet smag. Aftensmad opskrifter hos REMA 1000 er ikke smør-forskrækket, men du skal huske på, at det smør vi bruger i vores aftensmad opskrifter kun giver smag, og det smides ud igen bagefter. Det er med til at give en form for glace på dine krebinetter. Det er generelt et rigtig godt tip, at du tilsætter urter, når du steger kød med fedtstof, da det får en mere dyb smag, ligesom det er tilfældet med Pers krebinetter samt i vores aftensmad opskrifter generelt.

LYN COLESLAW – COLESLAW PÅ INGEN TID
Hvis du har alle ingredienser klar til vores coleslaw, som du kan finde i vores aftensmad opskrifter video eller læse i denne tekst, så tager det ingen tid at lave coleslaw. Du kan faktisk lave din coleslaw, mens du venter på, at dine krebinetter bliver færdige. Dine krebinetter skal dog ikke stå og brænde på, så skru helt ned for dine krebinetter, ligesom Per, mens du laver din coleslaw.
Se mange flere gode og nemme aftensmad opskrifter hos REMA 1000:

SMAG, SMAG, SMAG ER ESSENSEN I VORES AFTENSMAD OPSKRIFTER
Uanset om det er krebinetter eller coleslaw, så er smag vigtigt for os. Derfor kan du være sikker på, at der i vores aftensmad opskrifter er tænkt smag ind fra første ingrediens.
Vi vil nu lægge krebinetterne på panden og gøre vores coleslaw klar, mens vi venter på, at krebinetterne bliver færdige.

Velbekomme!